Vaja läheb:
- 400 grammi pelmeene
- Soola
- Pipart
- Ahju
Tegevused:
- Lülita sisse ahi. Minule meeldib 200 kraadi, mis sobib nii kasside kuivatamiseks kui toidutegemiseks. Sina võid oma temperatuuri ise valida.
- Lõika pelmeenipakk lahti. Seda võib teha nii kääride kui noaga. Häda korral saab ka hammastega või kui jõudu metsikult, piisab vaid kätest.
- Kalla pelmeenid ahjuplaadile.
- Pane pelmeenidele soola ja pipart. Suvalt.
- Pane pelmeenid ahju.
- Oota ja käi vahepeal näljase näoga pelmeene vaatamas.
- Kui väga igav on, võid pelmeene vahepeal ka pöörata.
- Kui pelmeenid näevad välja, nagu nad oleksid valmis, ongi see nii.
- Võta pelmeenid ahjust välja ja söö.
No comments:
Post a Comment