Wednesday, January 13, 2016

Retsept: pelmeenid ahjus

Esimeseks keeruliseks toiduks, mille saladused teile avaldan, on pelmeenid ahjus. Kindlasti on teist väga paljud söönud ahjupelmeene ning mõelnud, kuidas küll seda müstilist ja head toitu ise teha. Olge mureta - täna saate seda teada!

Vaja läheb:

  • 400 grammi pelmeene
  • Soola
  • Pipart
  • Ahju
Tegevused:
  1. Lülita sisse ahi. Minule meeldib 200 kraadi, mis sobib nii kasside kuivatamiseks kui toidutegemiseks. Sina võid oma temperatuuri ise valida.
  2. Lõika pelmeenipakk lahti. Seda võib teha nii kääride kui noaga. Häda korral saab ka hammastega või kui jõudu metsikult, piisab vaid kätest.
  3. Kalla pelmeenid ahjuplaadile.
  4. Pane pelmeenidele soola ja pipart. Suvalt.
  5. Pane pelmeenid ahju.
  6. Oota ja käi vahepeal näljase näoga pelmeene vaatamas.
  7. Kui väga igav on, võid pelmeene vahepeal ka pöörata.
  8. Kui pelmeenid näevad välja, nagu nad oleksid valmis, ongi see nii.
  9. Võta pelmeenid ahjust välja ja söö.

No comments:

Post a Comment